Sastojci:
5 jaja, 1 čaša šećera, 1 čaša brašna, pola vrećice praška za pecivo, 5 žlica ulja, 150 g čokolade za kuhanje, 75 g maslaca, 1 žličica miješane marmelade, 50 g grožđica, 50 g brusnica, 1 puding od čokolade, voda, šećer, cimet.
Priprema:
Pjenasto izmiješati jaja i šećer. Načinjenoj pjenastoj smjesi polako dodavati brašno i prašak za pecivo, te ulje. Čokoladu zajedno s maslacem rastopiti na pari, te rastopljenu polako promiješati sa smjesom za tijesto. Staviti peći trideset minuta na 200 stupnjeva.
Nakon što se tijesto ispeklo, treba pustiti da se malo ohladi, a u međuvremenu rastopiti žličicu marmelade u 100 ml vode na laganoj vatri te time kasnije preliti tijesto.
Nema komentara:
Objavi komentar
Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.