4/06/2011

Restani krumpir s rajčicom





Sastojci:

1000 g krumpira, 2 velika luka, 4 domaće rajčice, jedna grančica ružmarina, 30 g svježeg peršina, 2 žličice Vegete, papar, sol.

Priprema:

Skuhati krumpir u kori u slanoj vodi. Kad je mekan, izvaditi ih tople vode, ohladiti, očistiti i narezati. Luk narezati na sitne komadiće i staviti da se prži na ulju. Nasjeckati peršin te s očišćenom grančicom ružmarina dodati luku. Nakon što luk poprimi laganu smeđu boju, dodati krumpir i nasjeckanu rajčicu. Začiniti Vegetom i paprom i miješati. Pustiti da se krumpir malo zapeče na dnu, te nastaviti s miješanjem. Kad je gotovo, poslužiti uz ukusnu piletinu i svježu salatu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.