8/24/2012

Ruže od brancina


Sastojci:
12 komada filea od brancina, 12 manjih krumpira, 300 g kuhane blitve, 1 režanj češnjak, 1 žličica Vegete, sol, maslinovo ulje.


Priprema:

Očišćeni krumpir prerezati na pola, začiniti Vegetom i staviti u toplu pećnicu da se peče na 200 stupnjeva.
U međuvremenu, posoliti ribu. Na svaki file staviti malo blitve i zamotati u male rolade. Izvaditi krumpir i načiniti mjesta za ribu. Posložiti jednu ribu do druge. Ostatak blitve nasjeckati zajedno s češnjakom te dodati maslinovog ulja i miješajući, načiniti nadjev. Dobiveni nadjev preliti po krumpiru i ribi te staviti peći u pećnicu cca sat vremena. Posložiti uz osvježavajuću salatu.  

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.