Sastojci:
BISKVIT 3 jaja 3 žlice suncokretovog ulja 1 šalica brašna 1 šalica šećera 1/2 vrećice praška za pecivo 1 žlica svježeg soka od ananasa 1 žlica ruma komadići ananasa 1 vanilijin šećer
KREMA 200g sira mascarpone 1 kiselo vrhnje komadići kuhanog ananasa 4 žlice šećera
BISKVIT 3 jaja 3 žlice suncokretovog ulja 1 šalica brašna 1 šalica šećera 1/2 vrećice praška za pecivo 1 žlica svježeg soka od ananasa 1 žlica ruma komadići ananasa 1 vanilijin šećer
KREMA 200g sira mascarpone 1 kiselo vrhnje komadići kuhanog ananasa 4 žlice šećera
Pjenasto istući jaja sa šećerom te dodati ulje, prašak za pecivo, sok od ananasa, rum i vaniljin šećer. Kad se dobi ujednačena masa, dodati male komadiće ananasa i staviti peći na 180 stupnjeva cca 40 minuta.
Zatim, načiniti kremu miješajući zajedno mascarpone, vrhnje, šećer i komadiće ananasa.
Pečeni biskvit prerezati i namočiti s malo mlijeka. Zatim, premazati kremom, pustiti da malo odstoji i torta je gotova. Eventualno, posipati s malo kakaa.
Pečeni biskvit prerezati i namočiti s malo mlijeka. Zatim, premazati kremom, pustiti da malo odstoji i torta je gotova. Eventualno, posipati s malo kakaa.
Nema komentara:
Objavi komentar
Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.